FEEDBACK
X
FEEDBACK

Er du tilfreds med indholdet i denne her guide?

Hvis ikke, så vil vi meget gerne høre dine kommentarer.

Skriv dem herunder, så gør vi det bedste, vi kan for at forbedre manualen.

Tak for din kommentar!

Send ny?

Dansk English

SmartWeb Help | Design Manager

6. Hvordan optimerer jeg min CSS til forskellinge browsere

<html> tagget bliver automatisk generet med to classes, én for browsertype og én for browserversion. Dvs. de to classes er dynamiske i forhold til hvilken browser du anvender. Dette gør, at du nemt igennem dit stylesheet kan definere style udelukkende for én specific browser. Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan dette bruges i Internet Explorer 6:Læs mere:

6.1. Hvordan kan jeg style én specifik side?

6.2. Hvordan kan jeg style et enkelt menupunkt?

6.3. Hvordan laver jeg individuelle knapper?

6.4. Hvordan laver jeg ændringer til et unikt design?

6.5. Jeg har opdateret default.css og nu ser det helt forkert ud

6.6. Kolonnerne "skubbes" ned under indholdet

6.7. Hvordan tilføjer jeg en ny <div> eller andet element i min html?

6.8. Hvordan finder jeg den CSS class jeg skal ændre?

6.9. Hvordan får jeg en side til at se pæn ud når jeg printer?